Dažniausiai užduodami klausimai

NEMOKAMAI!
Atvyksime ir įvertinsime reikalingų darbų kainą

+370 640 46424

Klausk, atsakysime

Jonizuotas vanduo yra specialiais filtrais išvalytas vanduo nuo visų kietųjų dalelių vandenyje, tokios kaip kalkės, druskos ir kiti mineralai.  Jis yra ekologiškas ir nekenksmingas aplinkai bei valomiems paviršiams. Po valymo vanduo nudžiūsta nepalikdamas jokių vandens lašelių ant stiklo.

Paslaugas teikiame pirmadieniais – penktadieniais, pagal individualų susitarimą – šeštadieniais.

Galutinė kaina priklauso nuo valomo ploto, daikto dydžio, užterštumo, dažnumo ir kitų veiksnių, įtakojančių valymą. Tiksli kaina nustatoma tik apžiūrėjus valomus paviršius ir išklausius kliento poreikius. 

Džiuvimo laikas priklauso nuo kambario temperatūros, drėgmės, oro judėjimo ir valomo daikto dydžio.  Gali džiūti nuo 4 iki 24 val. Patariame nesinaudoti baldais ar kilimais kol jie drėgni, nes prie drėgno audinio labiau „kimba“ nešvarumai.

Pasitaiko, kad dėmės būna įsisenėję, giliai audinyje, tad po vieno valymo neišsivalo.  Susisiekite su mumis 36-48 val. po paslaugos atlikimo ir mes atvyksime pervalyti Jūsų baldą/kilimą NEMOKAMAI.

Deja, negalime garantuoti 100 procentų dėmių pašalinimo. Nes ne visada būna aiški dėmės kilmė, įsisenėjimas ir kiti faktoriai, kurie įtakoja dėmės pašalinimą.  Labai svarbu neleisti dėmėmes įsisenėti ir nevalyti  buitiniais valikliais, nes tai tik dar labiau apsunkina jos pašalinimą. 

Call Now Button